Οδηγίες – ενημέρωση για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο ΚΔΑΠ Πανεπιστημίου Κρήτης 2023

 Ρέθυμνο 19/05/2023

1. Αίτηση συμμετοχής υποβάλλουν από τη Παρασκευή 19/05/2023 έως και την Τρίτη 30/05/2023 μόνο τα μέλη του Συλλόγου, γονείς/κηδεμόνες παιδιών εργαζομένων & φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

2. Αιτήσεις τρίτων υποβάλλονται μετά τις εγγραφές των παιδιών εργαζομένων/φοιτητών, από την Πέμπτη 01/06/2023 έως και την Πέμπτη 08/06/2023. Οι παραπάνω δηλώσεις θα εξεταστούν με κριτήριο την ύπαρξη κενών θέσεων ανά εβδομάδα απασχόλησης.

3. Διευκρινίζεται ότι καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανά βδομάδα ενδέχεται κάποιες βδομάδες να μην μπορούν να φιλοξενηθούν παιδιά τρίτων αν όλες οι θέσεις έχουν καλυφθεί από παιδιά εργαζομένων/φοιτητών. Σε αυτή την περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με απάντηση στο email της αίτησης.

4. Το Δ.Σ. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση όσο δυνατόν περισσότερων παιδιών και την εύρυθμη λειτουργία του ΚΔΑΠ σύμφωνα με το καταστατικό και την άδεια λειτουργίας του.

5. Τυχόν αλλαγές σε εβδομάδες συμμετοχής (επιπλέον εβδομάδες/αλλαγές/ακυρώσεις) γίνονται μόνο επί της αρχικής αίτησης και μόνο αν υπάρχουν κενές θέσεις (σε περίπτωση επιπλέον εβδομάδας). Οι επικαιροποιημένες αιτήσεις με τις αλλαγές ευκρινώς σημειωμένες υποβάλλονται 10 ημερολογιακές μέρες πριν ηλεκτρονικά σε σύνδεσμο που θα σας κοινοποιήσουμε μελλοντικά.

6. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://economics2.soc.uoc.gr/fsslab/kdap-2023/ 
Καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κατάθεσης. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο λάθος στην αίτηση σας, παρακαλώ να την υποβάλετε εκ νέου και θα λάβουμε υπόψιν μόνο την πιο πρόσφατη αίτηση.

7. Οι αιτούντες θα ενημερωθούν για την πορεία της αίτησης τους με απάντηση στο email της δήλωσης συμμετοχής

8. Το ΚΔΑΠ δέχεται παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών.

9. Στο κόστος συμμετοχής υπάρχει μια αύξηση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές (λόγω αυξημένων αναγκών) και θα είναι 30€/παιδί/εβδομάδα ή 50€/2 αδέλφια/εβδομάδα ή 65€/3 αδέλφια/εβδομάδα. Η συνδρομή του έτους 2023 παραμένει 10€.

10. Μπορείτε να ενημερώνεστε από το blog του Συλλόγου http://kdapreth.blogspot.com/

11. Ενημέρωση για την λειτουργία του ΚΔΑΠ Π.Κ. θα σταλεί πριν την έναρξη λειτουργίας του σε όλους τους συμμετέχοντες και θα αναρτηθεί και στο blog του Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου